Kenya Black Marble

Denna Kenya Black Marble kan lägga till exotisk och internationell känsla för ditt utrymme. Denna svartvita sten har en unik och vacker grafisk effekt, så det kan märkas i ett rum med tydlig känsla av närvaro.

Produktinformation

Beskrivning:

Kenya Black Marble är en mycket populär grå trämarmor med venskärning från Kina, vilket rekommenderas för både bostads- och kommersiella fastigheter. Det är det perfekta valet att skapa fantastiska marmorfatfat, uttalande kök öar, marmor kakel golv och väggplattor där dess naturliga skönhet och drama är markerad.

Produktfunktioner:

1. Denna Kenya Black Marble kan lägga exotisk och internationell känsla till ditt utrymme. Denna svartvita sten har en unik och vacker grafisk effekt, så det kan märkas i ett rum med tydlig känsla av närvaro.

2. Färgen och strukturen i denna marmor har en naturlig förändring. De flesta som uppskattar natursten förstår att denna naturliga förändring bildar materialets skönhet och karaktär.

3. Materialet i denna Kenya Black Marble bryts helt enkelt i stora stenar och skivas sedan. Dessa paneler poleras sedan för att ge en blank struktur.

Denna produkt kan användas i en mängd olika applikationer, inklusive golv, badrum, kök, ingångar, och i själva verket är den lämplig för alla applikationer som kräver en kakel eller arbetsyta.

Vår fördel:

1) Ditt eget plåtfält och blockfält.

2) Rik erfarenhet av exportverksamhet.

3) Självständigt stenbrott, stabilt utbud och gynnsamt pris.

Specifikationer:

Finns med: Gangsaw Slabs, Standard eller skärmade till plattor, Tabletops, Vanitytops eller Lavendel sänkor etc

Ytbehandling: Polerat eller honat huvudsakligen

Tillämpning: Invändig användning huvudsakligen

Ursprung: Kina

Produktdisplay:

Kenya Black Marble Price

Förfrågning