Golvmedaljonger gjorda av marmor och granit

Golvmedaljonger gjorda av marmor och granit Marmor och granitgolvmedaljonger finns i de bilder som visas på bilderna eller i egen anpassad design, t.ex. en familjecrest eller en företagslogo. Marmorgolvdesign utförs av våra mästare i marmor, granit eller ...

Produktinformation

Golvmedaljonger gjorda av marmor och granit

Marmor- och granitgolvmedaljonger finns i de mönster som visas på bilderna eller i egen anpassad design, t.ex. en familjecrest eller en företagslogo.


Marmorgolvdesign utförs av våra mästare i marmor, granit eller travertin. Stenmedaljongerna har konstruerats för att passa in i stengolv. Du kan anpassa alla vattenstråle marmor mönster med elementen från andra golvmedaljonger eller gränser.

De flesta av golvmedaljongerna kan skala upp till alla storlekar. Om du är intresserad av den särskilda golvmedaljong storleken, skicka oss e-post med dina mönster eller bilder.

Standardstenens medaljongtjocklek är 17 mm. Det kan tillverkas i annan tjocklek enligt ditt krav. Standard tjocklek för massiva marmor medaljonger är 15-18 mm tjocklek utan aluminium.

Marmorn eller graniten som används för att göra golvmedaljonger har inga injekteringsrör och är polerade och förseglade. Stenmedaljonger kan installeras i antingen golv eller väggar och kan användas som stänk i kök eller som bordsskivor.


Waterjet stenmedaljong är gjord av Xiamen Yalitong Stone genom att klippa naturstenskivor med en vattentank, monterad så tätt som möjligt på en solid backer. Stenar är polerade och förseglade och det finns inga luckor eller ingrepp mellan enskilda bitar. Du behöver inte oroa dig för att rengöra injekteringen eller matchande grouts i färg. Tillgången till datoriserad vattenstråleutrustning gör att vi kan klippa sten till oerhört mindre toleranser.


blob.pngFör något nytt budgivning, kontakta oss via export@yalitong-stone.com
Förfrågning