Volakas Marble Bookmatch

Naturstenar Volakas Marmorplattor Volakas Marmor är en elegant natursten med en vit bakgrund med accenterad gråtoner och färgglada bourgogne. Volakas Marmor är grusad från Grekland och Idealisk för fåfängor, väggplattor och golvplattor. Specifikationer: Tillgänglig med: ...

Produktinformation

Volakas Marble Bookmatch

Volakas Marmor är en elegant natursten med en vit bakgrund blandad med grå vener, bruna ådror och ibland lila ådror, vilket ger en känsla av livlighet och rörelse i materialet. De rikliga distinkta åren tillåter stilen i bookmatch, vilket skapar en unik och lustrous illusion av djup i rymden.

Bokstavsplattor är inte tillgängliga för alla material. Vanligtvis är det bara marmor med linjära mönster eller mycket rörelse som matchar boken. Med sådana marmor visar detta polerande sätt verkligen den naturliga skönheten. Vita marmor Volakas marmor är sådan sten.


Specifikationer:

Finns med: Gangsaw Slabs, Standard eller klippt till storlek plattor, Vanitytops, trappor eller toaletter etc.

Ytbehandling: Polerat eller honat huvudsakligen

Tillämpning: Invändig användning huvudsakligen


Vi kan skära Volakas Marble plattor eller Volakas Marble block till olika dimensioner, men det ser bara bäst ut när det är en stor platta för bookmatchen.


Kvalitetsgaranti:

1. Varje platta kommer att inspekteras av våra arbetare med 10 års erfarenhet för att se till att alla plattor utan hål, sprickor, svarta linjer etc.

2. Skicka bilder av varje bunt före leverans

3. Sändning av bilder av containerlastning efter att behållaren är laddad.


Alla intresserade av vår Volakas marmor bokmatch, vänligen vänligen maila oss via export@yalitong-stone.com

Tack


Förfrågning