Taj Mahal Quartzite Plattor, Perla Venata Quartzite Bänkskivor

Vi levererar Taj Mahal Quartzite plattor, plattor, bänkskivor och Vanity toppar, Perla Venata Quartzite Plattor, plattor, bänkskivor och Vanity toppar. Vi har redan arbetat med stenprodukter i mer än 20 år, och de flesta av våra produkter exporteras till USA och europeiska marknader.

Produktinformation

Taj Mahal Quartzite Plattor, Perla Venata Quartzite Bänkskivor

Vi levererar Taj Mahal Quartzite plattor, plattor, bänkskivor och Vanity toppar, Perla Venata Quartzite Plattor, plattor, bänkskivor och Vanity toppar. Vi har redan arbetat med stenprodukter i mer än 20 år, och de flesta av våra produkter exporteras till USA och europeiska marknader.

03-01 (4).jpg

Närbild # 1


03-01 (5).jpg

Närbild # 203-01 (10).jpg

Närbild # 303-01 (16).jpg

Närbild # 4


03-01 (25).jpg

Närbild # 5


03-01 (29).jpg

Närbild # 6

Taj Mahal

Tjocklek: 2 cm eller 3 cm

Typ: Kvartsit

Avsluta: Polerat eller borstat

Annat namn: Off White, Perla Venata

Ursprungsland: Brasilien

Sammanfattningsvis ser Taj Mahal Quartzite lika bra ut som marmor, och lika stark som granit.


Taj Mahal Quartzite har en mjuk vit bakgrund och subtila guldåra. All naturlig kvartsit är mer hållbar än granit, och är känd för sina spetsiga och dramatiska vener som marmor. Använd den här eleganta naturstenen för att skapa vackra bänkskivor, vattenfall, öar, golv och accentväggar i hela hemmet och kommersiella fastigheter. Plattor finns i både borstat och polerad finish.


Bra urval av plattor enligt nedan:

MBS = 290X190X2CM (2) .jpg


Några andra alternativ:03-01 (27).jpg

Slab Gallery # 1


03-01 (3).jpg

Slab Gallery # 2


03-01 (18).jpg

Slab Gallery # 3Men vi kan undvika dessa fläckar eller mörk färgvariation under tillverkningen för bänkskivor eller fåfänga toppar:


03-01-37.png

Slab Cutting # 1


03-01-38.png

Slab Cutting # 2


Efter plattans urval får du en fin köksdisk

--- men varför är Taj Mahal kvartsit köksdesign alltmer populär på marknaden?

--- För det mesta på grund av dess 3 fördelar:


1. Hållbar och stark

När det gäller hållbarhet och styrka är Taj Mahal-kvartsit, som faktiskt är en av de mest populära medlemmarna av hårdkvartsitkategori, definitivt ett mycket viktigt materialalternativ som du kan överväga för ditt kök.

Om det jämförs med några andra naturstenstyper som vanligtvis används i köksdesign, såsom marmor, är det säkert kvartsiten som har en ganska stark likhet, det är kvartsiten ännu bättre.

Marmor är alltid med väldigt snygg veining och definitivt ett vackert alternativ för köksdesign men det är ganska bräckligt och ganska lätt att få färgas.

2. Relativ värmebeständig

I många fall upptäcker Taj Mahal-kvartits att dess värmebeständiga kvalitet på detta köksmaterial är ganska densamma med den som finns i granit.

Men granit är inte lika vacker som Taj Mahal kvartsit om veining.

Även denna kvartsit är värmebeständig betyder det inte att du kan göra något värmerelaterat med kvartsitytan, eftersom det efter en längre tid kan minska den utmärkta kvaliteten. Baserat på detta rekommenderas att du gör speciellt underhåll och även använda trivet eller placemat som skydd när du vill placera något varmt på ytan av Taj Mahal Quartzite.

3. Snyggt utseende

Det har redan nämnts tidigare att Taj Mahal-kvartsit har skönhet som mycket liknar marmors skönhet. Så övergripande kan detta kallas som ett ganska elegant val för köket.

Det viktigaste är att det har bättre kvalitet än marmor på det sättet att det är lättare att underhålla och uppenbarligen starkare.

När det gäller färgen kan det allmänt sägas att Taj Mahal-kvartsit har vitvit färg. Ibland ser det emellertid ut lite beige eller lite grå.


Några färdiga bilder:

kitchen counter.png

Köksbänk


2.jpg

Vanity top


3.jpg

Kaffebrygga


Så om någon av er intresserad av Taj Mahal Quartzite, vänligen skicka oss e-post: export@yalitong-stone.com

Eller WhatsApp: +86 138 599 55059

Tack


Förfrågning