Beige Quartz Vanity Tops

Beige Quartz fåfänga top Artificiella kvarts badrum bänkskivor

Produktinformation

Beige Quartz Vanity Tops


Kvarts är en ny typ av konstgjord sten som syntetiseras från mer än 90% kvarts kristaller med harts och andra element, det är en platta gjord av undertrycksvakuum, högfrekvent vibrationsgjutning och temperaturhärdning.


Kvarts används i stor utsträckning som köksplattor, fåfängor, vägghöljen och andra inredningsytor. Jämför med natursten, den har under goda fördelar.


  1. Ytan håller ljus: Detta material är utan mikroporös struktur, icke absorberande, smutsbeständigheten är extremt stark, ytan är lätt att rengöra och underhålls.

  2. Anti-burn: Ytan har hög anti-burn-förmåga, vilket är det bästa materialet att motstå värmebeständigheten.

  3. Giftigt och icke-radioaktivt: Det framgår av den nationella auktoritativa hälsoorganisationen som giftfritt sanitärt material, som kan vara direkt kopplat till mat.


Yalitong stone är en professionell tillverkare och tillverkare av kvarts skålar i många år, vi kan erbjuda alla typer av kvartsytor och bänkskivor för kök och badrum. Vi har rik erfarenhet av bänkskivor och fåfängare för både bostads- och kommersiella projekt. Vår största marknad är Amerika och Europa. Vi erbjuder nedan garanti.


  1. Högkvalitativ plåt och bra tillverkning

  2. Stark packning för frakt

  3. Konkurrensprissättning

  4. Snabb leverans


Vi hoppas ha möjlighet att vara din goda leverantör av kvartsstoenprodukter i Kina.

Förfrågning