Mässingblå granitbord

Mörkblå granitbord är blågranit som är grusad från indiska, och kan erbjudas med polerat, flammat, honat och andra ytor.
Det är perfekt för golv, klädsel, bänkskivor etc.
Detta material ger ett fascinerande utseende. Stenen är väldigt svår, sedan är den resistent mot repor, färgning och erodering.

Produktinformation

Mässingblå granitbord

Produktbeskrivning

Mörkblå granitbord är blågranit som är grusad från indiska, och kan erbjudas med polerat, honat och andra ytor. Det är perfekt för golv, klädsel, bänkskivor etc. Det här materialet ger ett fascinerande utseende. Stenen är väldigt svår, sedan är den resistent mot repor, färgning och erodering.

Vi är exportörer av Brass Blue Granite från Indien i cutter & gangsaw storlek plattor, och fabricerade bordplattor. Vi är tillverkare av mässingblå granitplattor, även känd som Vizag Blue / Bahama Blue / Lavendel Blue / Himalayan Blue Granite Tiles. Dessa plattor är gjorda i olika tjocklekar från 12 mm till 50 mm och anpassade. Den mest efterfrågade produkten är 18 och 20 mm tjocka polerade mässingblå granitplattor. packad i rökgjorda träkasser, inslagna med skum.


Storlek: 24 "Diameter x 3/4" tjock

Tjocklek: 20 mm (3/4 "), 30 mm (1 1/4") huvudsakligen

Kant: Enkel bullnose, singel lätt kant, dubbel bullnose, dubbelsidig kant och kantad kant.Förfrågning