Hem > Nyheter > Innehåll

Varför och hur sönder vi granit countertops Sink Cutout

Jul 06, 2017

Varför och hur sänker vi bänkskivor i granit sinkutklippet?

För närvarande väljer fler och fler entreprenörer att köpa stenmaterial för bostads- och kommersiella projekt direkt från kinesisk leverantör. När det gäller köksdisken kräver det alltid en uttag i rostfritt stål och en keramisk diskbänk för fåfängade toppar.

Som kinesisk arbetskraftskostnad är alltid billigare än utomlands;

Att göra diskbänken i arbetsplatsen kommer att begära mycket riktiga verktyg och professionella arbetare.

För att vara mer konkurrenskraftig i pris- och installationseffektiviteten väljer de flesta av projekthandlarna att köpa toppar från Kina med sinkutskärningar redan.


Våra arbetare i vår fabrik har förmågan att göra jobbet bra.

Först följer vi kunders teckningar och gör en diskutskriftsmall:

  • Det första steget när du skär ett sinkhål i en granitbänk är att skapa mallen. Ställ granitplattan på en stabil yta och mäta exakt placeringen av sinken efter mallen för hålet, vilket vanligen är 1/2 till 1 tum mindre i bredd och längd än själva sinken. Också efter mallen för att hitta kranen hål också.Skärning av hålen

  • För att klippa kranhålet sätta granitplattan på en stabil diamantborrmaskin. Borra in i plattan rakt ner med din murverk för att bilda hålen. Handfatets hål är skuren med en diamantsågsåg eller annat granitskärningsmaterial med en professionell stenskärningssåg tillsammans med flytande vatten.Om du behöver rostfria diskbänkar och keramiska handfat från Kina, kan vi arbeta tillsammans för att hitta rätt för dina projekt.