Hem > Nyheter > Innehåll

Kina (Nan'an) Shuitou International Stone Fair

Nov 06, 2017

18: e Kina (Nan'an) Shuitou International Stone Fair kommer att hållas i Shuitou från 8 till 11 november 2017

CHINA STONE FAIR.png

Shuitou - världens stenhuvudstad

1/3 Export från Shuitou via Xiamen Port är stenprodukter.

Tack vare den rika stenresursen i Fujian-provinsen utvecklas Shuitou-stenindustrin snabbt. Enligt uppgifterna om tullstatistik har Shuitou blivit världens största handelscentrum för stenhandel, med en volymandel på över 60% i Kina, 15% i världen.

 

Industrial Base: Shuitou är den största stenbearbetningsbasen med över 1200 handelsföretag och 10.000 stenbearbetningsfabriker i sitt grannområde. Vår fabrik är ca 20 min körning från Shuitou-området också;


Utmärkt hamn: Det finns många distributionscenter och marknader i Shuitou för block från hela världen. Mer än 1000 typer av högkvalitativa stenråvaror importeras till Shuitou och efter tillverkningen exporteras de varje år från Shuitou till andra länder där olika typer av granit och marmor i världen är inblandade.


Om du kommer att besöka Shuitou Stone mässa, välkomnar du att besöka vår verkstad för att kontrollera vår tillverkningskvalitet för granit, marmor och kvartsprodukter, speciellt granitbänkskivor, marmorplattor och kvarts countertops .

Något sätt att vara tillgänglig, ring oss på +86 138 599 55059 för att hämta dig!