Hem > Nyheter > Innehåll

Karakteristik av kvartsstenar

May 15, 2017

1. Skrapa inte blommor

Kvarts sten dess innehåll så högt som 94%, kvarts kristall är naturen av hårdhet efter diamanten i de naturliga mineralerna, dess ythårdhet kan vara Gao Damo 7,5, långt större än det kök som används knivspade och andra verktyg, kommer inte att repas .

2. Ej förorenande

Kvartssten tillverkas under vakuumförhållandet, de täta och porösa kompositerna, kvartsytan till köksyran och alkali etc. har utmärkt korrosionsförmåga, den dagliga användningen av flytande ämnen tränger inte in i sin inre, långa tid till ytan Av vätskan endast med rent vatten eller rent och rengöringsmedel med en trasa kan, om det behövs, användas för att skrapa ytan av bladets kvarhållning.

3. Inte gammal

Kvartsstenen glänsande yta är genom mer än 30 flerkanal komplexa poleringsteknik, kommer inte att skrapas av knivskivor, kommer inte att vara flytande ämnen infiltration, kommer inte att ge guling och missfärgning, den dagliga rengöringen endast med vattensköljning kan vara enkel. Även efter en lång period av användning, ytan av samma nya bord med samma ljusa, inget underhåll och underhåll.

4. Ej brinnande.

Naturkvartskristallisering är en typisk eldfast, smältpunkt upp till 1300 grader ovan, 94% naturkvart av kvartssten helt flamskyddsmedel, kommer inte att orsakas av exponering för högtemperaturförbränning, men även med konstgjorda stenräknare kan Matchar inte egenskaperna för högtemperaturresistans.

5. Ej giftig strålning

Kvarts stenyta slät, platt heller inte repor strängad, tät porös materialstruktur gör bakterier ingenstans gömma, kan vara direkt kontakt med mat, säker icke giftig.

Kvartssten av hög kvalitet med användning av utvalda naturkvartskristaller Mineraler, dess SiO2-innehåll på mer än 99,9 %% och i tillverkningsprocessen för att rena råvarorna, utan eventuell strålning av föroreningar av tungmetaller, 94% kvartskristaller och annat harts Tillsatser gör kvartssten inga risker för strålningsförorening.