Hem > Nyheter > Innehåll

Egenskaper av granit

May 15, 2017

Granit är vacker, hållbar, mycket svår. I antiken, om det fanns sofistikerade gruvor, bearbetningsutrustning och teknik, var det definitivt mer populärt än marmor.

Granit innehåller ofta andra mineraler, som hornblende och glimmer, och presenterar en mängd olika färger, bland annat: Brun, grön, röd och vanlig svart. Eftersom kristalliseringsprocessen är långsam sammanväves dess kristaller tillsammans som en kub,

Så det är svårt. Det är lika hållbart som huset, att inte slösa skräp, inte lätt att klia, inte rädd för höga temperaturer. Oavsett färg eller ljusstyrka, så länge det finns någon härdad sunt förnuft, kommer det inte att blekna eller mörkas. Han är knappast förorenad, polerad efter en hög yta glans, alla slags väder som orsakas av föroreningar kan knappast limmas.

Ståltrådsågar för granitbrytning används vanligtvis. En ny process med tät ögondränering och flammesprutning presenteras. Flamspraymetod Minsten stenar snyggt, inte internt, hög produktionseffektivitet. Gruvade stenar är grova efter det hela, känd som brist på material, och sedan med artificiell borrkil eller maskin sågklinga, för att göra den nödvändiga storleken av kvarteret, plattan; Använd frässten maskin eller roterande sängbearbetning, bli cylindrisk eller bågformig kropp; Slutligen artificiellt hackad grova, fina stenlinjer, eller maskinslipning, polering, så att ytan kristall ljus. Granit förorenar inte miljön. Syntetiska material åtföljs ofta av dåliga eller till och med giftiga biprodukter, som måste bytas ut flera gånger under byggnadsperioden (varje gång hanteras problem). Granit behöver inte bytas ut eftersom den är mycket hållbar.

Dessutom är granit mycket praktisk, kan göras till en mängd ytor-polering, matt, fin slipning, brand, vattenknivbehandling och sandblästring. Eftersom graniten ofta innehåller radioaktiva ämnen krävs användningen av granit för att mäta sin strålningsnivå och bekräfta sedan dess användning.