Hem > Utställning > Innehåll

Varför välj vårt kvarts för att göra bänkskivor och tallrikar

Jun 22, 2018

Yalitong Stone är en professionell tillverkare av bänkskivor och vanitytops med konstgjorda kvartsplattor, som kan appliceras i bostads- och kommersiell inredning med bänkskivor, badrumsskåp och kontorsbord.

Varför välja vårt kvarts för att göra bänkskivor och vanitytops?

Vår kvartsyta använder endast natur och nödvändiga råvaror under tillverkningsprocessen:

● Vi använder inte kalciumpulver som är mycket lågt pris och den ingrediensen kommer att orsaka sprickor. Vi ersätter aldrig fin kvartsand med kalciumkarbonat, så att vår kvartsyta alltid kan ha samma levande färg efter många år.

● Vi behöver inte använda vax under vår polska process på ytan. Vaxprocessen kan göra polering lättare eftersom om plattorna innehåller kalciumpulver, är de inte lätta att polera.

● Vi använder inte kvicksilver med kemisk beting, vilket är dålig kvalitet med mycket lågt pris, annars kan kiselstrukturen förstöras, och ytan blir rostad efter att ha använts en stund.

● Vår kvartssten är CE-certifierad och är också utvärderad och certifierad av NSF som ett säkert material för direkt matkontakt. Vi har även Greenguard Gold certifierat av UL för låga kemiska utsläpp, vilket garanterar säkerhetsfaktorer för känsliga personer som barn och äldre, studenter i skolor och patienter på sjukhus. Certifieringen garanterar slutliga konsumenter maximal säkerhet och skydd.

Med starkt förtroende för kvalitet och service, erbjuder Yalitong Quartz-ytan kunder en 15-årig respektive en 10-års garanti för bostads- och kommersiella projekt.