Hem > Utställning > Innehåll

vit kvarts stenplattor

Nov 29, 2017

Vit kvarts stenplattor

Xiamen Yalitong Stone Industrial Co, Ltd är den ledande exportören i Kina och grossistleverantör av premium, kvalitetsstenar och bänkskivor, inklusive granit, marmor och kvarts.


Vårt premium kvarts stenplattor erbjuder över 150 färgmönster. Vi har den perfekta kvartssten bänkskivan för ditt projekt om dina behov av kvarts stenbänk är för ditt kök, badrum eller annan yta. Alla kvartsstenplattor kan produceras om 2 veckor och är redo för snabb leverans.

På marknaden är speciellt vita kvartsstenplattor mycket populära att vara tillverkade för att vara bänkskivor eller fåfänga toppar.

I våra färgalternativ innehåller våra vitkvartsstenar olika mönster:

  • Absolut vita kvartsstenplattor

  • Vitkvartsstenplattor med fina korn

  • Vitkvartsstenplattor med malda korn

  • Vitkvartsstensplattor med jättekorn

  • Vit kvarts stenplattor med grädde diamant

  • Vitkvartsstenplattor med kristaller

  • Vitkvartsstenplattor med olika vener


Så Du kan hitta så många olika alternativ i vårt materialgalleri för att få dina kök eller badrum till en ny, ny nivå. Om du inte hittar exakt samma färger som du föredrar i vårt lager, kan du skicka oss ditt urval, vi kan göra samma färg som möjligt baserat på ditt urval. Vi kallar matchande färgproduktion av kvartsstenplattor.


Obs! Det är möjligt att det kommer att finnas färgvariation för samma färg vit kvartsstenplattor när de produceras i olika delar, så vi måste först kontrollera plåtfärgen om vi behöver använda dem i samma prefabprojekt.


Några fler frågor eller förfrågningar om våra vita kvartsstenplattor, var vänlig vänligen maila oss via export@yalitong-stone.com

Tack

Vårt premium yta granitval erbjuder över 250 färgmönster. Vi har den perfekta granit bänkskivan för ditt projekt om dina behov av granitbänk är för ditt kök, badrum eller annan yta. Alla granitplattor är på lager och redo för snabb leverans