Hem > Utställning > Innehåll

Vad är kvarts sten bänkskivor?

Nov 15, 2018

Vad är en bänkskiva?

Skåp bänkskivan material har genomgått flera genombrott renoveringar, från fibercement ombord, kakel ytan, träskiva, fanér Brand ombord, naturlig sten styrelsen, rostfritt stål, till det mest använda idag ärkvarts sten bänkskivor. Cement styrelser, platta ytor, Träbaserade skivor, etc. har eliminerats av marknaden på grund av sina många brister. Vi kommer inte prata om det här. Nästa, vi kommer att sammanfatta fördelar och nackdelar av flera befintliga bänkskivan material på marknaden:

Brandsäker styrelsen topp: brandsäkra styrelsen toppen är tillverkad av MDF och fasaden är brandsäker styrelse. Tjocklek: 4mm, färgglada och mångskiftande, brandsäker, fukt-bevis, Oljebeständig och lätt att rengöra. Men den tryckhållfasthet, reptålighet, hårdhet och miljöskydd inte kan uppfylla kraven, och livslängden är kort, så det kommer gradvis att avskaffas av marknaden.

Rostfria bänkskivor: tålig och lätt att rengöra. Men den enda färgen av rostfria bänkskivor känns obekväm, inte varm och saknar värmen i familjen. Det är inte längre gynnas av människor som betonar personlighet och förespråkare återgå till naturen.

Konstgjord sten bänkskivor: konstgjord sten bänkskivor finns på marknaden är främst av omättade harts eller akrylharts, adderat med fyllmedel, färgämnen, och tryckte av vakuum bubblande planet. Även tillverkare använder handen-klistra harts och sten pulver. Dess viktigaste funktioner är ljusa och färgglada, stark plasticitet, men dålig reptålighet, hårdhet är inte tillräckligt, ingen naturlig känsla, antibakteriella, miljöskydd och andra aspekter är inte mycket perfekt.

Natursten: även natursten har naturliga konsistens, det är vackrare, men naturlig marmor är inte resistent mot föroreningar, miljöskydd, seghet, hög temperaturbeständighet, etc. Främst eftersom natursten har porer, är det lätt att tränga in i strukturen, är det svårt att rengöra, Naturlig marmor är sköra och det är omöjligt att göra en bänkskiva på mer än 1 meter. När temperaturen ändras kraftigt, kommer att det också brista. Den naturliga stenen har dessutom stark radioaktivitet. Kan orsaka skador på den mänskliga kroppen.

Sammanfattningsvis finns det ett brådskande behov av att hitta en ny typ av bänkskiva som är miljövänliga, antibakteriell, repad, hög temperatur resistenta, färgglada och lätt att ren för att uppfylla kraven för användning.