Hem > Utställning > Innehåll

Vad är kvarts sten bänkskiva?

Sep 12, 2018

Kvarts sten bänkskivor se skåp bänkskivor tillverkad av kvarts sten, mestadels gjorda av krossat glas och kvartssand. Fördelen medkvarts sten bänkskivorär att de är inte rädda för repor, god värmebeständighet, kan vara belagda med stora områden, sömlöst sydda och tålig.

Specifika produktionsprocessen: för det första krossa hög kvalitet naturlig kvartssand, och sedan rena det (processen eliminerar metall föroreningar, undvika radioaktivitet i produkten), och sedan blandar råvaror och kvartskristaller under vakuum (90%-94). Material såsom %), harts (6%) och spåra pigment görs i stora ark av heterogen polymerisering teknik, och sedan ytan är polerad och polerad i mer än 30 steg.

Upp till 93% av kvartskristallen är kropp den huvudsakliga strukturen, vilket gör produkten behåller kristallen av kvartskristall. Dess konsistens är hårdare och hårdare, och det har de egenskaper av slitstyrka, tryckhållfasthet, hög temperaturbeständighet, korrosionsbeständighet och anti penetration som är oöverträffad av andra dekorativa material. Färgglada kombinationen ger det en naturlig sten konsistens och en vacker ytfinish.

Eftersom denna produkt är en helt ny dekorativa ytmaterial som gjort kvartskristall malm, är det en kombination av naturlig skönhet och högteknologi. Kvartskristall gruvan själv har naturliga egenskaper kristallklart, klar, vacker färg, lyxiga, hög hårdhet, ingen deformation, ingen missfärgning, stark seghet, ingen radioaktivitet, stark syra motstånd och så vidare. Kvarts sten använder råvaran gjorda av detta material för att kombinera fördelarna med många natursten och konstgjord sten. Det har allmänt antagits och används av de flesta kunder i världen, inklusive Europa, Amerika, Australien, Mellanöstern och andra länder. Det har sålts till beskärningen av kvarts sten i Italien, USA, Spanien, Turkiet, portugal och andra länder.

Quartz Bathroom Countertop