Hem > Utställning > Innehåll

Den typ av svart granit

May 15, 2017

Basalt är en av de viktigaste bergarterna i svart granit. Färgen är mer svart eller grå svart, finkornigt tät block. Dess tryckhållfasthet är ca 3500 ~ 5000 kg / cm2, med stark syrafasthet, slitstyrka, kompressionsbeständighet, isoleringsförmåga. Basalt är utbredd i Kina, och nästan varje geologisk ålder har produktion. Kända varumärken som Fuding Black. Fuding basalt malm i Fujian provinsen, den sällsynta högkvalitativa svart granitbasaltmalm, natursten bearbetning företag mer än 500, den årliga gruvkapaciteten på nästan 100.000 m3. Ordnad utveckling, omfattande utnyttjande är huvudriktningen för dess hållbara utveckling. Andra natursten sorter som Mongoliet svart. Dessutom, Yunnan, Heilongjiang basalt sten gruvindustrin är också i väntan på utveckling.

Hui Long Rock är också en svart granit viktig rockartyp, färg mer svart, ren färg. En del av den svarta pricken med vit blomdekoration, stenarter som Forest Green (Hebei, Henan). Klipporna är huvudsakligen Hui-feldspar, diabas. Men från det kommersiella ändamålet attributet, de alla heter av granit. Basalt sprutas ut ur stenar och mörkare i färg. Mineralpartiklarna innehåller likformiga, små, det allmänna blotta ögat är svårt att skilja mellan naturstenarter, även om man använder ett förstoringsglas är det inte lätt att skilja. Basalt är den mest distribuerade igneösstenen. De flesta av basalten är i vulkanutbrott, magmaen spjälkas ut efter den kalla luften, eftersom smält lava flyter snabbt stelnade. Vissa basalt är påträngande bergarter, vulkanutbrott, magma sprutade inte ut ytan, i jorden inuti den kalla stelningen.

De grunda diagenetiska klipporna i diabasen, de basstörande bergarterna, är också de viktiga bergarterna av den svarta graniten i Kina. Svarta granit märken som Taibai. Taibai kallas också Shanxi Black, kallad Night Rose i Japan, kan jämföras med Sydafrika svart, Indien svart, ännu bättre än dem. Enligt forskningen är Shanxi Black Main Rock-typen diabas, nämligen den så kallade Shanxi Black A. I Kina är den högsta kvalitet svart granit Shanxi svart en klass och priset är högre än något av den svarta högkvalitativa granit Producerad av Indien. Shanxi Black A innehåller följande faktiska mineralsammansättning: Den sneda fältspaten om 50 %%, poly-waferutveckling; Vanlig variabel diopside 35 %%; En liten mängd medelfältspar, ca 5 %%; En liten mängd mineraler har hornblende, svart glimmer, titanmagnetit etc. Enligt strukturen kan man dela in stor blomma, blomma och blomma tre märken och det bästa av de fina blommorna. Liknande sorter, och staden Heihe County, Hebei-provinsen, som Pingshan. Några av Shanxi svartplattapolerade nudlar har några guldfläckar. Många producenter tycker inte om, så kvaliteten på plattapriset blir relativt lågt. Om du gillar denna guldfärgade svarta naturstenen, och priset är rimligt, är provkvaliteten kvalificerad, inte färgad, då kan du köpa mycket kostnadseffektivt.

Det första missförståndet om svart hampa: Vissa tror att all svart hamp granit är samma material. Faktum är att de kan skilja sig mycket i färg, kvalitet och pris.

För den svarta hampan vet vi alla att Sutareboda, en svenskproducerad granit. Detta mineral har utvecklats under flera år. I allmänhet är Sveriges mest kända svarta granit en natursten som heter Ebony. Denna natursten har en stark hårdhet och hög hållbarhet. Efter polering kan en hammare eller mejslås släcka metallisk jingle. Naturligtvis är denna natursten också mycket dyr.