Hem > Utställning > Innehåll

Den grundläggande metoden för sten sömlös behandling

May 15, 2017

1. Holistisk behandling

Marmorlimet justeras till stenfärgen nära insättningsgapet för att fylla, vilket bildar stenkroppen och gapfärgen i princip konsekvent effekt. Den visuella effekten är: klyftan med nära blick och stenfärg ingen uppenbar skillnad, långt utseende är en komplett helhet. Detta är också den vanligaste metoden.

2. Grid bearbetning

Sömlös behandling kan också göras av marmor lim färg justering än själva stenen färg djupare eller lättare, i visuell återgivning av effekten av nätet. För närvarande är den inhemska sten sömlösa behandlingsmetod, multi-purpose behandling effekt. Men i Hongkong, Europa och USA och andra användningsområden för sten, använder designers ofta nätverkseffekten och markerar stilen.

3. US-sömnad

Du kan använda ett fyllmedel eller liknande material genom att blanda, tona, fylla mellanrummet mellan stenen. Att fylla, försegla, antifouling effekt. Kallad "sömnsbehandling" hör också till sten sömlös behandling.

Denna typ av behandling är emellertid mer lämplig för yta yaguang yta och ull yta sten. Men i den släta stenen, genom att slipa behandling, är den totala effekten inte särskilt bra. Å andra sidan är bindemedlet på fyllmedlet, antifouling-effekten också sämre än marmorlim.