Hem > Utställning > Innehåll

Urvalsguide för Marmorplattor

May 15, 2017

Högkvalitativ marmorplattor Naturligtvis jämförs med naturliga marmorplattor den genomsnittliga personen svårt att skilja. Konsumenterna i valet av marmorplattor kan avskärmas från keramikplattans färg, vattenabsorption.

1. Marmorplattfärgen är mycket riklig, konsumenten i inköpet innan, kan delta i det omfattande nätet dekoration fallet, och lyssnar på expertutlåtandet mer. Dessutom, enligt personliga preferenser, i kombination med storleken på bostadsutrymmet för att mäta för att uppnå bästa dekorationseffekten.

2. Eftersom marmorplattorna tillhör nya saker, är marknadspanelens ojämna, stora keramiska plattor mer och mer utbredd. Den allmänna kunden kommer att ha "stor tegel framträder atmosfären" den här typen av inköpsmässighet, sålunda ignorerar den faktiska hemmaplanens storlek. Men i själva verket är storleken på plattorna inte desto större desto bättre. Precis bör köpet av marmorplattor baseras på det faktiska hemutrymmet för att bestämma området, för att inte påverka den estetiska känslan av rumsutrymmet.

3. Lita inte på tillverkarens prisbelönta certifikat för mycket. Vid valet av keramiska plattor förvirras konsumenter ofta av äraens yta, och ignorerar produktkvalitetsinspektionsrapporten och den radioaktiva detekteringsrapporten. Att döma för- och nackdelarna med marmorplattor kan inte bara förlita sig på en mängd certifikat utan även av produktens kvalitet.

4. I allmänhet kommer marmorplattor att ha en viss kromatisk avvikelse, och denna kromatiska avvikelse kommer direkt att påverka den totala innerdöringseffekten. Konsumenterna i valet av keramiska plattor, ett antal produkter kan placeras vertikalt på ett plan, observera det ojämna fenomenet. Bredvid de två tegelkanterna, för att se om det finns luckor.

5. Valet av keramiska plattor, inte bara för att döma från utseendet, men också i försöksoperationen kan inte tas lätt. Vattenabsorptionshastigheten är en av grunden för att bedöma kakelkvaliteten. Häll punkt vatten på baksidan av plattor, se hur vattenabsorptionshastigheten, vattenabsorptionshastigheten är den viktiga faktorn för att bestämma kvaliteten på kakel. Ju lägre täthetets absorption, desto högre grad av densitet, så att täta tegelhål inte är lätta att absorbera fukt och smuts, lättare att rengöra.