Hem > Utställning > Innehåll

Bevarande av sten för att hålla rent rena det viktigaste

May 15, 2017

Stenhärdning bör känna första sten, stenen förekomst patologiska förändringar till profeten sin etiologi, var inte orolig disorderly droppar medicinsk service. Stone sprickor, flytande, spotta gul, vatten fläckar, rost, Bai Hua, dimma och andra problem, kan bero på överdriven vattenabsorption. Så undviks badrummet med natursten. På grund av badrummets vattenånga mer, natursten i en sådan miljö är ytan mycket lätt att bli blek och ger ett liknande moln som en cirkel av vita fläckar. Sten yta yellowing fenomen, kan vara vaxande blockerad sten andning Mao Xikong. Sten för att hålla ljuset rent och rent, för regelbundet underhåll och rengöring, även för att välja stenskyddsmedlet, eller om du vill ha professionell polering av polering.

Numera tycker människor också att vaxning kan orsaka någon skada på sten, eftersom det är som ett slags lufttätt skyddsmaterial på stenytan, är det fina hålet av sten förseglat efter det inre och bakom fukten som inte utsänds, ackumuleras i Sten inne i tiden för länge orsakar stenen förekomst patologiska förändringar. Det finns många ägare som täcker marmorgolvmattan eller skräp, fukt kan inte vara genom "kapillärhålet" flyktigt ut, stenen kommer att vara för hög fuktighet, öka fukt och ge "patologiskt" problem.

Vanligtvis har färgen på olja, te, kaffe, koks, sojasås, bläck och andra ämnen, om det lätt går ner till stenytan genom stenkapillärpenetrationen i stenen inuti, bildandet är svårt att eliminera fläckar. När de smutsiga sakerna faller på stenen måste de rensas omedelbart. Vid rengöring, lite ph-okänt tvättmedel, helst att inte använda. Det är bäst att använda en mer torr trasa och mopp för att rengöra stenarna.