Hem > Utställning > Innehåll

Hur du underhåller en kvarts bänkskivan skönhet i många år?

Oct 24, 2017


Våra artificiell kvarts är en konstgjord, konstruerade yta som tillverkas med hjälp av naturliga kvartskristaller tillsammans med harts som gör materialet vara en slitstark yta som kan likna naturliga material såsom marmor och travertin men kan också leverera en titt alla sina egna. 


Våra bänkskivor i kvartsfrämjas med många fördelar: de ärfläcktålig, vattentät, värmetålig, lätt vård, etc. och bra val för upptagen familjer i varje rum i huset. Du kan även installera enren vit kvarts bänkskivanmed ingen oro.

Till skillnad från naturlig sten bänkskivor behöver en kvarts bänkskiva, även en vit en, aldrig tätas för att upprätthålla dess motståndskraft mot fukt, fläckar och andra skador; vilket är dess största fördel! Men liksom andra bänkskivan material, fläcktålig quartz bänkskivor är inte helt oförstörbar.Vi kan fokusera på enVit kvarts bänkskivor:


blob.png


En vit kvarts bänkskivan kan vara spektakulära. Under tiden är en vit kvarts bänkskivan också sårbara för få färgning från produkter såsom rött vin, te, kaffe och tomatsås, om det inte ärrensade upp direkt. I sådana fall absorberas färgning vätskan inte av kvarts bänkskivan ytan.

Färgning sker när vätskan reagerar med harts själv att skapa en missfärgning som är svår att tas bort. Den goda nyheten är att du kan förhindra att dessa fläckar enkelt genomstäda upp eventuella spill omedelbarteller genom att använda skyddande ytor såsom brickor, Grytunderlägg och skärbrädor.


En annan orsak till färgning, särskilt med en vit kvarts bänkskivan, är felaktig rengöring. Det är sant — ibland kemikalier avsedda att få köket bakteriefri och skinande ren kan faktiskt göra det ser smutsig. Undvik att använda kemikalier som innehåller lösningsmedel som thinner, rengöringsmedel eller olja tvål.

Också Använd inte rengöringsmedel som innehåller blekmedel.Det bästa sättet att rengöra din kvarts bänkskivan är med en mild tvål, till exempel diskmedel. För envis mässar är bartenders vän en säker, mjuk rengöring.


Scorch märkenkan förstöra utseendet på en vit kvarts bänkskiva, även när de är svag. Kvarts är värmebeständiga, men inte eldfast. Kådan är faktiskt mer sannolikt att få skadade från värmeexponering än natursten. Se till att användaett Grytunderlägg eller hot padNär du ställer ner kastruller och stekpannor.


Tar alla de ovanstående guidelIneshänsynhjälper dig upprätthålla skönheten i en kvarts bänkskivan i många år, även en ren vit en, de möjliga problem kan lätt undvikas med försiktig meddelanden. Så kvarts, det är fortfarande en av de mest bekymmersfri, lättskött material som finns på marknaden för bänkskivor.