Hem > Utställning > Innehåll

Har vit marmorfärg

Jan 24, 2019

När det gäller att välja bänkskivor i bordsskivor eller toaletter i badrummet, är klassisk vit marmor fortfarande det bästa alternativet för många husägare. Det är ingen överraskning att marmorplattor är naturliga och så populära, eftersom det skapar ett riktigt härligt naturligt mönster. Varje block är annorlunda.

Vit marmor är dock inte en perfekt produkt.

Vit carrara är till exempel vitmarmor av god kvalitet från Italien, faktiskt kan vit marmor färgas om du inte tar hand om det bra.


Bianco Carrara

Vit Carrara


White Carrara

Vanity toppar


White marble countertops

Bianco Carrara


För vit marmor, de mest populära valen förblir polerad yta, som ser blank, eller honed, som förefaller matt. Vi behöver oroa oss för syra etsning, så vid en viss tidpunkt rekommenderar vi att hon är smutsig. För en polerad yta kommer etsningen att göra det tråkigt och göra etsningen mer synlig.

För både polerad och honad yta av vit marmor gör vi alltid förseglingsbehandlingen med en genomträngande oljebaserad tätare, vilket är ett viktigt sätt att få långsiktiga prestanda och för att undvika lätt fläckar.

För att undvika eventuell fläck, vänligen gör följande:

  1. Gnid mjuka bänkskivor regelbundet med en något våt trasa med mildt rengöringsmedel. Torka sedan och polera med en ren mjuk trasa;

  2. Om vita marmorbänkskivor var bortskämda med kaffe eller juice eller annan matlagningsingrediens, ska du omedelbart avlägsna och rengöra toppar med mildt rengöringsmedel.

  3. Om det färgas olyckligtvis kan du köpa professionell rengöring för att rengöra marmorytan.
För frågor angående våra vit marmorplattor , kontakta oss:

WhatsApp: +86 13859955059 (Sophy)
+86 13606008877 (Lily)

Kontakt 1: Sophy Zhou

E-post: sophy@yalitong-stone.com

Kontakt 2: Lily Lin

E-post: lily@yalitong-stone.com