Hem > Utställning > Innehåll

Dagligt underhåll av marmorplattor

May 15, 2017

1. Keramiska plattor kan väljas tvättmedel, tvättpulver och annan tvätt.

2. Med tvål och vatten med en liten ammoniak- och terpentinblandning kan rengöringsplattor göra skivan mer glänsande.

3. Det bör behandlas regelbundet, tidsintervallet är 2-3 till 6 månader lämpligt.

4. Tegelytor, såsom repor, kan repas på repans tandkräm, torka med en torr trasa kan repareras.

5. Doppa i en liten mängd smuts med en tandborste kan skickligt ta bort sprickorna i keramikplattans smuts. Brick- och tegelhål används inte regelbundet för smutsflöde, och sedan i mellanborsten kan ett lager av vattentätt medel förhindra mögeltillväxt.

6. Tefläckar, fruktfläckar, kaffe, öl, glass, sojasåsäger, fett, bläck och andra föroreningar, med hjälp av natriumhydroxid eller blekmedel i fläcken, blötläggs lite och torkas sedan. För oljigt fett kan du också sätta toalettpapper eller vävnader på plattorna och sedan spraya rengöringsmedel på ovanstående, placeras efter ett ögonblick som att torka av masken, fett kommer att limas upp och sedan med en ren trasa doppad i vattentvätt .

7. Bläck, cement och andra föroreningar använder saltsyra, salpetersyra och andra utspädda lösningar, skrubba 2-3 gånger.

8. Användning av speciella tvättmedel för föroreningar som färger och beläggningar (marknader eller stormarknader säljs mestadels) skrubba.

9. Rost kan tvättas med 2% oxalsyra lösning och rengöras med vatten. Efter slipning i pulver med 3-4 C-vitamin tabletter, strö på ytan och gnid det med flera gånger och ta bort rostfläckar. När det gäller Rust Chen Fläckar, kommer 10% oxalsyra, citronsyra och vattenblandning att blötläggas i rost och torka sedan med koncentrerad saltlösning igen, burk. Om det finns färsk citron, kan du pressa ut sina saftdroppar i rostfläckarna med handgnid, upprepade gånger tills rostfläckarna avlägsnats och tvättas sedan med tvål.

10. All slags lim kan avlägsnas med bananvatten, rent bananvatten är färglös transparent flyktig vätska, har en tjockare banan lukt, något löslig i vatten, löslig i en mängd olika organiska lösningsmedel, brandfarligt, som huvudsakligen används som sprayfärglösningsmedel och utspädningsmedel.

11. Kvicksilver kan rengöras med bensin och kan avlägsnas med smutsflöde.