Natursten G603 Granitbeläggning

Natursten G603 Kina Ljusgrå Granit Flamed Plattor för Paving Vi levererar kinesiska Ljusgrå granit G603 plattor till hela världen, främst med polerad och flamad yta. Annan finish som Bushhammered, sandblästrad och honed finns också. Ljusgrå granit G603 kakel med ...

Produktinformation

Natursten G603 Kinas ljusgrå granitflammade plattor för beläggning

Vi levererar kinesiska ljusgrå granit G603 plattor till hela världen, huvudsakligen med polerad och flamad yta. Annan finish som Bushhammered, sandblästrad och honed finns också. Ljusgrå granit G603 plattor med flamad yta kan användas för utvändiga pavers eller simning gränsar, polerade plattor är normalt installerade inomhus.


Produktbeskrivning

Produktnamn: Kina Populära Ljusgrå Granit G603; Padang Light
Storlek:

600 * 600 * 30mm

600 * 300 * 30mm

300 * 300 * 30mm

800 * 200 * 25mm

600 * 200 * 25 mm etc.

Användande: Exteriör - Golvplattor
Ytbehandling: Överyta Flamed, andra sidor sågad
Kvalitetsstandard: Tjocklekstolerans: +/- 1.5mm
Flamad och borstad yta finns enligt ditt krav
Kontrollera alla plattor före förpackning
Provkrav: Gratis prov finns, provfrakt måste debiteras

Vår fördel:

1. Konkurrens Pris:

Som tillverkare är vi konkurrenskraftiga i pris Samtidigt som lokala välkända professionella bra stöd från andra fabriker. Vi har sålt till mer än 20 länder regelbundet, kritisk marknad och mest pris konkurrenskraftig.

2. Flera produkter:

Vår sortiment är flera, inklusive Granit & Marmor & Quartz Bordskivor, Vanity Toppar, Kök & Badrum Counter Top, Stor Slab, Projekt Cut-To-Size, Kakel, Sten Sink & Basin, Eldstad, Mosaic, Beläggning Stone & Trap, Column , Skulptur, Fontän, landskapsarkitektur ... och så vidare. Så, oavsett vilken typ av sten du behöver, även de som inte ingår i vår produktkatalog, kunde vi hitta dem också, vilket är en av våra fördelar.
Vi är det enda företaget som har familjefabrikerna också i travertin, sandsten, konstgjorda stenar, paversten, skulpturprodukter och så vidare.

3. Kvalitetskontroll

Kvaliteten på alla produkter är strikt under vår kontroll, så vi kan se till att det vi erbjuder till dig är överlägsen och kvalitetsprodukt. Från början av produktionen till undersökningen av färdiga varor försöker vi alla vårt bästa för att undvika eventuella misstag noggrant.

4. Konkurrensservice

Eftersom vi specialiserat oss på att importera och exportera alla typer av sten under lång tid, kan vi erbjuda full service för dig. Vi respekterar dig, våra kunder och dina beslut, men det betyder inte att vi inte skulle ge bra förslag till dig. Att bry sig om vad du berör att tillhandahålla vad vi bör ge.

5. Anpassad design

Om du inte kunde hitta den speciella specifikationen du behöver, var god kontakta oss. Vi kunde göra den specifika produkten du vill ha enligt dina krav.

Vår ansträngning och våra kunders stöd gör alltid win-win-affären mellan kunder och oss, detta gör att båda går vidare.
Vi välkomnar nya potentiella kunder att kontakta oss, vi kommer inte bara att ge dig rätt material baserat på erfordrad kvalitet med konkurrenskraftigt pris, men ger dig också bra service via snabb reaktion med konstruktiva lösningar.

Du kommer att tillfredsställa med oss från början till slutet !.


Produktöversikt


G603 flammad

Flamed Tiles # 1


ljusgrå kakel

Flamed Tiles # 2


g603 kakel

Flamed Tiles # 3


Kvalitetskontroll


G603 plattor

Dimensionskontroll # 1


ljusgrå kakel

Dimensionskontroll # 2


Ljusgrå flammad

Dimensionskontroll # 3


Paket och laddning


G603 CRATES

Smutsade träkasser


G603 plattor

Smutsade träkasser


Light grey crates

Läser in


Eventuellt intresse med vår ljusgrå granit, vänligen vänligen maila oss via export@yalitong-stone.com

Tack!


Förfrågning