Hem > Om oss > företagsprofil

Vår historia

Xiamen Yalitong Stone Industrial Co, Ltd är en ansedd tillverkare och exportör av stenprodukter i Fujian, Kina sedan 1993. Vi har samlat stor erfarenhet av att leverera granit, marmor och kvarts för kommersiella och bostadsprojekt, inklusive plattor, bänkskivor, Vanity tops , och kakel etc.

Vårt kontor ligger i centrum av Xiamen, vilket är mycket praktiskt för stenen som exporterar från Xiamen hamn.

Våra produkter

-Main Material:
Granit, Marmor, Kvarts.


-Många föremål:
Granitplattor och plattor

Marmorplattor och plattor

Granit & Marmor & Quartz Bänkskivor, Vanity Toppar

Projektskärning till marmor och granit

Stenkänsla och bassäng

Marmor Mosaic

Granitbeläggningsten och trappor

Marmor- eller granitskulptur etc.


-Varför välja oss?
1.Affordable Pris:
Som professionell tillverkare levererar vi alltid överkomligt pris. På någon marknad kan du aldrig hitta det billigaste priset, eftersom det alltid finns ett företag som kan erbjuda billigare pris än vad du får. Så vårt mål är att säkerställa god kvalitet med konkurrenskraftigt pris, i stället för billigaste priset. Vi ser till att vår kvalitet förtjänar priset.


2.Multipla produkter:
Våra produkter är av stor variation. Vår fabrik tillverkar främst granit, marmor, kvarts och onyx, men för andra material, inklusive basalt, skiffer, sandsten, travertin, blåsten etc. har vi bra resurser till dessa fabriker. Förvisso kan vi erbjuda bättre pris och lasta blandad behållare med vår granit eller marmor, skickar sedan till dig,


3.Quality Control:
Alla produkter är under vår stränga kvalitetskontroll. Vi försäkrar dig vad vi erbjuder kan uppfylla din kvalitetsstandard på din marknad. Från början av produktionen till förpackningarna uppmärksammar vi alla detaljer och försöker vårt bästa för att undvika synliga misstag noggrant.


4. Kundservice:
Vårt kontor är baserat i Xiamen City, vilket är lättare för våra säljare att kommunicera med våra kunder och träffa våra kunder ansikte mot ansikte.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder betraktande fullservice under samarbetet, och vi fortsätter att göra detta i över 20 år. Vi behöver varandra och vi respekterar varandra under förhandlingarna eller samarbetet.


Vi välkomnar alla nya potentiella kunder att kontakta oss. Vi kommer inte bara att erbjuda dig rätt material baserat på erfordrad kvalitet med konkurrenskraftigt pris, men ger dig också utmärkt service via snabb respons med konstruktiva lösningar. Våra ansträngningar och ditt stöd ger win-win-affären, vilket gör att du och vi går vidare.