Hem > Om oss > Företagscertifikat

Certifikat


Vi är revisionsleverantör av SGS sedan 2007, i mer än 11 år.

SGS är huvudkontor i Schweiz och är världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag. SGS grundades 1878 och är erkänt som det globala riktmärket för kvalitet och integritet. De har ett nätverk på över 1 250 kontor och laboratorier runt om i världen med cirka 64 000 anställda.

SGS-CSTC Standards Technical Services Co, Ltd grundades 1991 som ett joint venture mellan SGS Group och China Standard Technology Development Corp, under statens administration av kvalitet teknisk tillsyn. SGS-CSTC har över 50 kontor och dussintals laboratorier med cirka 9 000 yrkesverksamma som arbetar för företaget.

Deras kompetens är kompetent belägna i att betjäna försörjningskedjorna inom olika sektorer som jordbruk, mineraler, petrokemikalier, industri, konsumentprodukter, fordonsindustri och livsvetenskap. SGS har i åratal anpassat sina innovationsinsatser och säkerhetsresurser inom områdena miljöskydd, alternativ energi, energieffektivitet och satsningar med låga koldioxidutsläpp. Test-, inspektions- och certifieringsverksamheten som vi tillhandahåller hjälper lokala och utländska företag, regeringar och institutioner att utveckla hållbara lösningar som balanserar människor, planet och vinst.


Reviderad Leverantör av SGS